Plaćanje i dostava

Plaćanje i dostava

Internetska stranica www.kidsboxx.hr je u vlasništvu tvrtke KIDSBOXX d.o.o. (dalje u tekstu KIDSBOXX). KIDSBOXX omogućuje korištenje usluga i sadržaja internetske stranice www.kidsboxx.hr koje je regulirano ovim uvjetima plaćanja i dostave.

Kupac naručene proizvode preko naših stranica može platiti na sljedeće načine:

  • Kreditnim karticama jednokratno i na obroke
  • E-bankingom / općom uplatom (transakcijsko plaćanje)
  • Pouzećem

 

Kupac također može naručiti željene proizvode preko telefona – 092/1041-567 , uz plaćanje na sljedeće načine:

  • E-bankingom / općom uplatom (transakcijsko plaćanje)
  • Pouzećem

Narudžba se smatra zaprimljenom:

  • U slučaju plaćanja kreditnom karticom – u trenutku kada www.kidsboxx.hr dobije potvrdu predautorizacije kreditne kartice kupca na iznos narudžbe
  • U slučaju plaćanja e-bankingom, općom uplatom i pouzećem – u trenutku kada www.kidsboxx.hr elektroničkim putem zaprimi narudžbu

 

U trenutku kada je narudžba zaprimljena, KIDSBOXX će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod uspješno naručen.

Ukoliko kupac ne dobije obavijest iz prethodnog stavka, sugerira se provjeriti:

  • Je li poruka u Junk/Spam folderu
  • Je li mailbox pun
  • Je li se artikli nalaze u košarici nakon prijave na stranicu www.kidsboxx.hr te ako nisu u tom slučaju kupac treba ponovite proces naručivanja

Nakon što je na skladištu proizvod zapakiran, KIDSBOXX će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca da je kupio proizvod te da je proizvod poslan, ili će to učiniti ovlaštena kurirska služba.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Želite li platiti gotovinom dostavljaču – odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.

VIRMANSKOM UPLATOM

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskog/transakcijskog plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom. KIDSBOXX se obvezuje rezervirati proizvod na skladištu u trajanju od 3 radna dana, ne uključujući subotu. Nakon isteka 3 radna dana od primitka narudžbe, KIDSBOXX ne jamči za raspoloživost proizvoda.

 

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

 

KREDITNOM KARTICOM

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada KIDSBOXX dobije potvrdu predautorizacije kartice kupca na iznos narudžbe te kada skladištar prilikom pakiranja robe potvrdi da je naručeni proizvod raspoloživ na skladištu

Sustav kartične naplate nije integriran na stranicama www.kidsboxx.hr, već Vas sustav automatski prebacuje na ovlaštene sigurne stranice CORVUS PAY servisa koji vrši autorizaciju kartičnog plaćanja. Nakon odabira plaćanja “Karticom” i kompletiranja narudžbe, otvorit će se polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima niti nam nisu vidljivi.

Vašu karticu ne teretimo odmah, nego tek prilikom slanja. Na taj način ostavljamo mogućnost zamjene artikla u slučaju nedostupnosti nekog proizvoda.

Odabrane proizvode možete platiti i na rate. Odaberite broj rata, od 2 do 12, troškovi će se obračunati sukladno Vašem odabiru, a Vaša će kartica biti terećena sukcesivno svakog mjeseca, sukladno broju odabranih rata – bez kamata.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, odaberite neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, a mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s kupljenim proizvodom ili elektronski putem e-mail-a.

 

DOSTAVA

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske, a dostavu naručenih paketa izvršava dostavna služba OVERSEASS, odnosno treća strana na koju KIDSBOXX ne može utjecati.

Prilikom narudžbe, za sve kupce na www.kidsboxx.hr – trošak dostave je besplatna iznad 400 KN.Za manje iznose 25 kn. Dostava za otoke iznosi 50 kn bez obzira na iznos računa.

Ukoliko naručenu robu iz bilo kojeg razloga ne želite ili ne možete preuzeti, zaračunavamo Vam troškove dostave i povrata robe.

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 13 sati obrađujemo isti dan  kako bi u većini slučajeva naručen proizvod isti dan bio predan dostavnoj službi. Narudžbe nakon 13 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 13 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe OVERSEASS.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je dostavna služba oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u skladište www.kidsboxx.hr.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Na otoke koje pokriva dostavna služba, proizvod će bit isporučen prema posebnom rasporedu – o čemu ćete biti obaviješteni, a na sve ostale otoke koje ne pokriva naša dostavna služba proizvode šaljemo putem HP-a.